اقامت توریستی یک ساله در کشور ترکیه

اقامت توریستی یک ساله را با عقد قرارداد اجاره نامه در ترکیه و تایید این قرارداد در یکی از دفاتر اداره ثبت اسناد این کشور می توان دریافت کرد.

شما می توانید با اجاره یک خانه در کشور ترکیه تقاضای اقامت یکساله نمایید .

لازم به توضیح است یک خانه حداکثر میتواند به نام سه نفر (خانواده)تنظیم شود .

مدارک لازم جهت اخذ اقامت توریستی

  1. گرفتن وقت مصاحبه با افسر اداره مهاجرت ترکیه از طریق سایت اداره مهاجرت (با توجه به ازدحام بسیار زیاد پرونده های این نوع اقامت از زمان ثبت نام ممکن است بین 1 الی 3 ماه در انتظار باقی بمانید).
  2. قرارداد اجاره خانه به مدت حداقل ۸ ماه به نام شخصی که قصد اخذ اقامت دارد ۳ نفر با یک قرارداد امکان اخذ اقامت دارند و یا دریافت برگه از هتل که به همین مدت زمانی اشاره کند (این ادرس توسط اداره امنیت چک میشود).
  3. تایید اجاره نامه توسط دفترخانه
  4. کپی سند مالک خانه
  5. پاسپورت و کپی پاسپورت
  6. عکس ۴ قطعه
  7. مدرکی دال بر اینکه شما مبلغ ۶۰۰۰ دلار در حساب بانکی در ترکیه داریدالبته پس از افتتاح حساب مبلغ می توانید از حساب برداشت کنید.
  8. دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی یا همان اداره مالیات
  9. بیمه سلامتی یکساله ( ما برای شما بهترین نوع بیمه سلامت را در نظر داریم)
  10. فیش واریز اداره مهاجرت واداره پست

اقامت توریستی یک ساله را با عقد قرارداد اجاره نامه در ترکیه و تایید این قرارداد در یکی از دفاتر اداره ثبت اسناد این کشور می توان دریافت کرد.

شما می توانید با اجاره یک خانه در کشور ترکیه تقاضای اقامت یکساله نمایید .

لازم به توضیح است یک خانه حداکثر میتواند به نام سه نفر (خانواده)تنظیم شود .

گروه پناه تراول در تمامی زمینه های مهاجرتی میتواند در کنار شما و با شما رویایتان را به حقیقت پیوند زند جهت تماس با ما اینجا کلیک نمایید.

اقامت توریستی یک ساله

www.panahtravel.com

www.panahtravel.com

  • info@panahtravel.com

  •  No 901/9 – World Trade Center – Tehran Street – ANKARA – TURKEY

  •  www.panahtravel.com

PANAH TRAVEL

تمامی حقوق مطالب نزد گروه پناه تراول محفوظ میباشد.

 توسط تیم طراحی webitfix