568

اقامت توریستی و سرمایه گذاری

124

اقامت تحصیلی

285

پرونده موفق پناهجویی

بهترین کشور برای اقامت

بهترین کشور برای اقامت ایرانیان در حال حاضر کشور ترکیه میباشد چراکه از نظر جغرافیایی با کشور ایران دارای مرز مشترک بوده و همینطور از نظر اقتصادی دارای شرایطی نزدیک به ایران میباشد ( هزینه های زندگی اختلاف چندانی با ایران ندارند).

البته بعلت گران شدن ارزهای خارجی در ایران از جمله لیر ترکیه ممکن است در ابتدای امر اینطور بنظر برسد که هزینه های زندگی بالاتر میباشد ولی بعد از استقرار در کشور ترکیه درخواهید یافت که در بسیاری از موارد حتی از این روزهای ایران ارزانتر میباشد نمونه آن هزینه اندک خرید خانه و یا اجاره آپارتمان میباشد.

گروه پناه تراول در زمینه های مختلف از جمله اخذ اقامت قانونی یکساله توریستی ترکیه ( قابل تمدید تا پنج سال ) و کلیه امور مربوط به پناهندگی از ابتدای ثبت نام تا انتها در کنار شما خواهد بود لطفا جهت مشاوره با ما از طریق فرم تماس و یا آیکون آبی رنگ تلگرام تماس حاصل فرمایید.

کیس موفق پناهندگی شامل چه مواردی است؟

  1. تقاضا را باید علت هایی مثل : تبعیض نژادی ,مذهبی,اجتماعی ,سیاسی, عقیدتی ویا تبعیض جنسی توجیه نماید.
  2. تناقض و تضاد در متن تقاضا و مجموعه آن نباشد. از هرگونه بلوف زدن همیشه پرهیزشود.
  3. میزان موفقیت هر ادعایی به اسناد و مدارک واقعی آن بستگی دارد.
  4. تقاضاکننده باید همیشه متوجه باشد که گفته هایش بازخوانی شود تا از انتقال درست آن مطمئن شود.
  5. کیس پناهندگان ایرانی باید یکی یا چند مورد از علتهای پناهندگی معاهده حقوق بشر سازمان ملل متحد را داشته باشد. کیس اقتصادی ویا تحصیلی چنانچه برخی از افراد ارائه کرده اند قابل قبول نیست.
  6. یکی از مدارک قوی برای توجیه مورد خشونت و تجاوز واقع شدن,منطقه جنگی و نا امن افغانستان است. که معمولا توسط خبر گزاری ها باز تاب یافته است. البته که ادعا از منطقه ناامن بودن باید واقعی و درست باشد. زیرا در صورت دروغ بودن , پناهنجو نمی تواند؛ رابطه منطقی میان زندگی خود و منطقه نا امن را توضیح دهد. در عین حال دروغ در محاکم و مراجع رسمی در اروپا از آن جمله اشتباهات جبران ناپذیر اشخاص می باشد.
  7. دلایل تقاضای پناهندگی باید مبنای واقعی داشته باشد.
  8. کیس تقاضای پناهندگی بر اساس چند محور و نکته ای اساسی , ساده و طبیعی آماده شود. کیس نباید آن چنان پیچیده باشد که گوینده , مصاحبه کننده و مترجم در کوچه و پس کوچه های آن گم شود. و سوال هایی را باعث شود که پناهنده از پاسخ به آنها عاجز بماند.

برای ورود به خاک ترکیه مدت اعتبار گذرنامه چقدر باید باشد ؟

با استناد به ماده ۱۷ ” قانون مربوط به اتباع خارجی و حمایت بین المللی ” کشور ترکیه که در تاریخ ۱۱ آوریل ۲۰۱۴ لازم الاجرا گردید مقرر شده است :
” از ورود اتباع خارجی به ترکیه در صورتی که گذرنامه آنها از تاریخ انقضای روادید مربوطه و یا اجازه اقامت کمتر از ۲ ماه اعتبار داشته باشد ، جلوگیری به عمل خواهد آمد.”
بر این اساس و با توجه به لغو روادید بین ایران و ترکیه ، هموطنان عزیز در نظر داشته باشند چون حداکثر مدت اقامت اتباع ایرانی در ترکیه (برای افرادی که اجازه اقامت بلند مدت ندارند) ۳ ماه می باشد ، مدت اعتبار گذرنامه برای ورود به ترکیه حداقل ۵ ماه می باشد. و از ابتدای سال ۲۰۱۵ از ورود افرادی که اعتبار گذرنامه آنها کمتر از مدت مذکور (۵ ماه) بوده به ترکیه جلوگیری شده است. زمان اجرای قانون فوق از ابتدای سال ۲۰۱۵ میلادی اجرا گردیده است.
بنابراین اگر شما خواهان ورود بدون اخذ ویزا به ترکیه هستید، گذرنامه شما باید حداقل پنج ماه از اعتبارش باقی مانده باشد. اگر خواهان اخذ ویزای اقامت یک ساله هستید باید حداقل ۱۴ ماه از مدت اعتبار گذرنامه شما باقی مانده باشد. در غیر اینصورت برای شما ویزا صادر نمیگردد و از ورود شما به کشور ترکیه جلوگیری میشود.

مراحل پناهندگی در ترکیه چیست؟

  1. ثبت نام در اداره مهاجرت مرکزی
  2. مشخص شدن شهر محل اقامت در مدت حضور در ترکیه و زمان پیش مصاحبه.
  3. رفتن به شهر انتخاب شده و ثبت نام در اداره مهاجرت (پلیس) شهر.
  4. مصاحبه اداره مهاجرت (پلیس) شهر.
  5. پیش مصاحبه .
  6. مصاحبه اصلی .
  7. جواب قبولی .
  8. مصاحبه تعیین کشور.
  9. مصاحبه با سفیر یا نماینده کشور مقصد.
  10. مدیکال و آزمایشات پزشکی.
  11. کلاس آشنایی با فرهنگ کشور پذیرنده.
  12. پرواز.

پرونده پناهجویان مستقر در ترکیه چرا به کشورهای دیگر ارجاع داده میشود؟

ترکیه کنواسیون ۱۹۵۱ ژنو مربوط به وضیعت پناهندگان را امضا کرده است. ولیکن محدودیت جغرافیایی مشخص نموده است. به این معنی که شما اگر فقط از یک کشور اروپایی آمده باشید شاید بتوانید پناهنده شوید وتا موقعی‌ که احتیاج است در ترکیه بمانید. اگر شما پناهجویی هستید که کشور اصلی شما خارج از اروپا است، دولت ترکیه به شما اجازه می‌‌دهد تا موقعی که در مورد پناهندگی شما تصمیم گرفته شود در ترکیه بطور موقت اقامت نمایید. اگر بعنوان پناهنده شناخته شوید تا زمان جایگزینی‌ شما در یک کشور ثالث و یا تا بازگشت داوطلبانه شما به کشور مبدا، به شما اجازه اقامت داده می‌‌شود.

جهت اطلاع از درج اخبار جدید مشترک شوید

www.panahtravel.com

www.panahtravel.com

  • info@panahtravel.com

  •  No 901/9 – World Trade Center – Tehran Street – ANKARA – TURKEY

  •  www.panahtravel.com

PANAH TRAVEL

تمامی حقوق مطالب نزد گروه پناه تراول محفوظ میباشد.

 توسط تیم طراحی webitfix